Alles in huis voor een succesvol evenement!

Offerte aanvragen
divider

Laser Hardware

Eén van de beste laserprojectoren

Deze kleurenlasers zijn speciaal voor ons geconfigureerd en geproduceerd door Brightlight. Met een uitmuntende witbalans, een samengesteld vermogen van 12.000mW en een zeer lage straal divergentie van slechts 0.6mRad, zijn dit één van de beste pure diode laserprojectoren die er te verkrijgen zijn.

Goede zichtbaarheid op lange afstanden

De hoge kwaliteit van deze laserstraal zorgt niet alleen voor prachtige laserprojecties, maar ook voor een goede zichtbaarheid op lange afstanden. Zelfs op locaties waar statisch licht, bewegend licht en het (strooi)licht van LED schermen de omgeving beïnvloedt, zijn deze lasers goed zichtbaar. Onze lasers zijn mede daardoor geschikt voor locaties van 10.000+ bezoekers en kunnen ingezet worden voor binnen- en buitenevenementen.

divider

Laser Software

Pangolin Beyond Advanced

Onze laser hardware wordt softwarematig aangestuurd door de laser software Beyond Advanced van Pangolin. Zij zijn dé marktleider op het gebied van veilige en innovatieve laser software. Op de locatie nemen wij een handzaam, maar uitgebreid werkstation mee om onze lasers te kunnen bedienen.

Indrukwekkend resultaat

Bij vooraf geprogrammeerde of zeer complexe lasershows, gaan wij eerst in onze studio met diverse faciliteiten aan de slag, om zo effectief mogelijk een indrukwekkend resultaat neer te zetten voor jouw evenement.

divider

De beste apparatuur voor prachtige laserprojecties!

divider
Roy Slaat

Laser veiligheid

Veiligheidsmodule

Onze lasers zijn voorzien van een interne veiligheidsmodule ter behoeve van het scannersysteem. Dit betekent dat de laserstraal automatisch uitgeschakeld wordt, zodra het scannersysteem anders reageert dan de laser software op dat moment uitstuurt.

Extra veiligheidsmaatregel

De veiligheid bij onze lasershows staat altijd voorop en daarom hebben wij een extra veiligheidsmaatregel ontwikkeld, middels een POE noodschakelaar. Dit betekent dat de laseroperator vanuit zijn positie, met slechts één druk op de knop, het complete lasersysteem per direct kan uitschakelen.

Roy Slaat
divider

Bereken direct online je prijs
of vraag een offerte aan.

Wil jij weten wat de prijs is voor een live lasershow? Geef je voorkeuren aan in het formulier en je ziet direct jouw alles-in-één prijs! Heb je meer wensen of wil je maatwerk op basis van tijdcode- of projectie lasershows, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

 • Live lasershow

  Vanaf € 1.449,-

  Live lasershow
  Vanaf € 1.449,-

  Bij een live lasershow bedient de laseroperator de lasers live op de muziek, die op dat moment gedraaid of wordt gespeeld. Het type event en het aantal bezoekers is bepalend voor jouw prijs.

  Event type

 • Tijdcode lasershow

  Op aanvraag

  Tijdcode lasershow
  Op aanvraag

  Een tijdcode lasershow is vooraf geprogrammeerde lasershow, die in perfecte harmonie synchroon loopt met de muziek. De prijs is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  Jouw gegevens

  Vul hier je contactgegevens in en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen. Eventuele vragen kun je vermelden in het opmerkingenveld.

 • Projectie lasershow

  Op aanvraag

  Projectie lasershow
  Op aanvraag

  Met een projectie lasershow trek je extra aandacht van jouw doelgroep, door het projecteren van teksten en logo’s met laserstralen. De prijs is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  Jouw gegevens

  Vul hier je contactgegevens in en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen. Eventuele vragen kun je vermelden in het opmerkingenveld.