Wij zijn LASERKINGS!

Offerte aanvragen
divider
Roy Slaat

Wie zijn we?

Ik ben Roy Slaat en als trotse eigenaar van LASERKINGS houden we ons dagelijks bezig met het ontwerpen van de meest spectaculaire full colour lasershows. Vanuit onze locatie in Twente (Overijssel), bedienen wij momenteel heel Nederland met onze laseractiviteiten.

Duidelijke communicatie en korte lijnen

Passie, gedrevenheid en eindeloze creativiteit, dat is waar we voor staan! Wij houden van duidelijke communicatie en korte lijnen, waardoor we onderling altijd snel kunnen schakelen. Problemen lossen we op en succes delen we samen. Wij denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen, want jouw tevredenheid is ons grootste compliment.

divider

Wij doen er alles aan om het échte WOW-effect te creëren!

divider

Wat doen we?

Wij creëren de meest indrukwekkende full colour lasershow voor jouw evenement. Als professioneel aanbieder op het gebied van lasershows, staan wij garant voor succes! Met onze jarenlange ervaring, modernste technieken en de beste apparatuur, zorgen wij ervoor dat het publiek jouw evenement niet snel zal vergeten.

Perfect getimede balans

We luisteren eerst naar jouw persoonlijke wensen, om daar vervolgens dé perfecte lasershow of laserprojectie op af te stemmen. Het gaat namelijk niet alleen om het hebben van enorme hoeveelheden laserprojectoren, maar om de perfect getimede balans tussen de laserstralen en de muziek.

divider

Bereken direct online je prijs
of vraag een offerte aan.

Wil jij weten wat de prijs is voor een live lasershow? Geef je voorkeuren aan in het formulier en je ziet direct jouw alles-in-één prijs! Heb je meer wensen of wil je maatwerk op basis van tijdcode- of projectie lasershows, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

 • Live lasershow

  Vanaf € 1.449,-

  Live lasershow
  Vanaf € 1.449,-

  Bij een live lasershow bedient de laseroperator de lasers live op de muziek, die op dat moment gedraaid of wordt gespeeld. Het type event en het aantal bezoekers is bepalend voor jouw prijs.

  Event type

 • Tijdcode lasershow

  Op aanvraag

  Tijdcode lasershow
  Op aanvraag

  Een tijdcode lasershow is vooraf geprogrammeerde lasershow, die in perfecte harmonie synchroon loopt met de muziek. De prijs is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  Jouw gegevens

  Vul hier je contactgegevens in en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen. Eventuele vragen kun je vermelden in het opmerkingenveld.

 • Projectie lasershow

  Op aanvraag

  Projectie lasershow
  Op aanvraag

  Met een projectie lasershow trek je extra aandacht van jouw doelgroep, door het projecteren van teksten en logo’s met laserstralen. De prijs is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  Jouw gegevens

  Vul hier je contactgegevens in en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanvraag door te nemen. Eventuele vragen kun je vermelden in het opmerkingenveld.